פשטידה קלה וטעימה, מבוססת על מתכון של מטופלת יצירתית! עשיתי שינויים קטנים על מנת להתאים אותה לאנשים הנמנעים מאכילת גלוטן ולטעמים של המשפחה שלי.
המצרכים:
4 בצלים
1 קופסת פטריות שמפיניון חתוכים דק
1 תפוח אדמה מבושל חלקית ומגורד
3 ביצים
⅓ כוס שמן קוקוס
½ כוס מים
⅓ כוס קמח כוסמת
מלח
פלפל
טימין
אגוז מוסקט
אופן ההכנה:
חותכים את הבצל לקוביות ומטגנים כ-10 דקות על אש קטנה
מוסיפים את שאר המצרכים לפי הסדר הרשום
מערבבים את כל המוצרים ומכניסים לכלי פיירקס בקוטר 25
אופים בחום של 180 מעלות כ-40 דקות עד שזהוב למעלה.
בתיאבון!