השנה התפרסם מאמר מעניין במגזין The Marker בנושא הצמחונות. מבחינתי הצד הבריאותי הוא החשוב ביותר אך ברור שמעורבים אלמנטים אחרים שכדאי לדעת אותם כי הם עוזרים להבין מדוע משרד הבריאות עדיין לא תומך במזון הבריא.
במאמר מדובר גם על מזונות חדשים שמתאימים לצמחונים ולטבעונים, וכאן אני רוצה להזכיר שהמילה צמחונות באה מהמילה צמח וטבעונות באה מהמילה טבע, מה שאומר שג'אנק פוד ומזון מעובד צמחוני/טבעוני מבחינתי פסולים!
"זה לא טרנד חולף ולא שיגעון של קיצונים. יותר ויותר אנשים מאמצים באחרונה אורח חיים צמחוני או טבעוני, או פשוט מפחיתים את צריכת המזון מהחי, ולמגמה הזו שצפויה לגבור בשנים הבאות יהיו גם השלכות כלכליות לא מבוטלות. חברות ביטוח, חברות שירותי בריאות, תאגידי מזון ומעסיקים כבר נערכים ליום שאחרי הקבב"
להמשך הכתבה: http://www.themarker.com/magazine/1.2234219