המצרכים
גוש טופו* (כ-300 גר')
3 כפות מיץ לימון
כף שמן זית
2 שיני שום
1/2 כפית מלח
1/2 כפית פפריקה חריפה
1 כוס ריחן ונענע
אופן ההכנה
טוחנים את כל החומרים במעבד מזון עד לקבלת מרקם חלק
גיוונים
מכיוון שלטופו עצמו אין טעם מיוחד, אפשר לגוון את הממרח לפי ההעדפה שלכם ומה שיש במקרר. הנה מספר דוגמאות:
– אגוזי מלך/קשיו/לוז
– שמיר/כוסברה/ריחן/נענע/פטרוזיליה, אחד מהם או שילוב
– יותר שום/בצל טרי או מטוגן/עירית/בצל ירוק
– עגבניות מיובשות
– זיתים
– טחינה משומשום מלא
ניתן למרוח על פריכיות או לחם וגם לאכול על לב ארטישוק או כמילוי בתוך פטריות, עגבניות או קישואים.
*עדיף להשתמש בטופו אורגני כדי להבטיח שאינו מהונדס גנטי.
1 תגובה:
[…] עוד מתכון טעים עם טופו: ממרח טופו […]