מתכון שבעלי יצר ללא עזרה של ספרים או נשים ויצא טעים מאוד!!
המרכיבים
2 כרישה
3 בצלים
3 ביצים טרופות
3 קישואים קטנים
2 פלפלים אדומים בגודל בינוני
2 תפוחי אדמה קטנים ומבושלים
1/2 בטטה
אופן ההכנה
לקצוץ את הקרשה דק ולטגן (או לבשל) עד ריכוך מלא כ-15 דקות.
קוצצים את הבצל ומוסיפים אותו למחבת לעוד 15 דקות.
חותכים את הקישואים לעיגולים או חצאי עגולים
קוצצים את הפלפלים לרצועות דקות
מועכים את תפוחי האדמה
פורסים את הבטטה לרצועות דקות ומבשלים אותן חלקית במעט מים.
מערבבים את כל החומרים יחד, מתבלים במלח ופלפל שחור (אפשר גם טימין ואורגנו) ומעבירים לכלי שמתאים לתנור.
אופים בתנור שחומם מראש ב-º200 כ-50 דקות.
בתיאבון!
1 תגובה:
ואיי נשמע טעים! אני יכין כזה לחברה שלי, אכתוב לך איך יצא 🙂
אני מאוד אוהב את המתכונים שבבלוג שלך!
ח"ח על העבודה הטובה והבריאה