המרכיבים
2 בצלים קצוצים
5 שיני שום
200 גרם טופו מגורד
1 תפוח אדמה מגורד
1/2 כרוב פרוס
2 כוסות ברוקולי
1 כוס כרובית
1 כוס גרגרי חומוס מבושלים (או קטנייה אחרת)
1 כף כורכום
1 כפית כמון
1 כפית תימין
1 כפית אורגנו
1/2 כפית פלפל שחור
קמצוץ פפריקה חריפה
1 כפית גראם מסלה
1 כפית מלח
אופן הכנה
במחבת גדול או בווק מחממים שמן זית/קוקוס ומטגנים את הבצל עד שמתרכך.
מוסיפים את השום, הטופו, תפוח האדמה והתבלינים ומטגנים עוד מספר דקות.
מוסיפים את הירקות וגרגרי החומוס ומערבבים יחד.
מכסים ומבשלים עד שהירקות מתרככים כ-15 דקות. מוסיפים מעט מים אם יש צורך וממליחים.
ניתן להחליף את הירקות בירקות אחרים.
אפשר לאכול את הירקות המוקפצים עם אורז מלא או כל דגן אחר.
בתיאבון !