שיבולת שועל היא דגן מזין ובריא במיוחד. עשירה בפחמימות מורכבות, בשומנים בלתי רווים ובסיבים מסיסים. לכן, שיבולת שועל מועילה לעיכול, ללב וכלי הדם. בזכות הויטמינים מקבוצת B היא טובה גם למצבי סטרס.
הכנה ל-2 מנות
חומרים
6 כפות פתיתי שיבולת שועל (לא אינסטנט)
2 כוסות נוזלים (מים או משקה אורז / שיבולת שועל / שקדים)
2 כפות קינמון
תוספות
חמוציות / צימוקים
תפוח / בננה / אגס
תמר / שזיף / משמש
אופן ההכנה
לערבב יחד על אש קטנה את פתיתי השיבולת שועל, המשקה והקינמון כ-10 דקות, עד שהפתיתים מתרככים.
לחלק ל-2 צלוחיות ולהוסיף לכל אחד את התוספות הרצויות.