המצרכים
2 כרשה חתוכים
5 שיני שום קלופות ופרוסות
1 כוס עדשים כתומות שטופית
1/3 דלורית קלופה ומגורדת גס
צרור מנגולד שטוף וחתוך לרצועות
1 כפית מלח
תבלינים : 1 כפית בהרט, 1 כפית כורכום, 2 כפיות קארי, 1 כפית כמון, 2 זרעי הל, 2 עלי דפנה, 1/2 כפית פפריקה חריפה.
אופן ההכנה
מטגנים את הכרשה ואת השום במעט שמן קוקוס.
מוסיפים את העדשים השטופות והדלורית ומערבבים יחד.
מוסיפים 11/2 ליטר מים ואת התבלינים.
כשהמים רותחים, מנמיכים את האש ומבשלים כ-1/4 שעה או עד שהעדשים רכות.
בסוף הבישול מכבים את האש, מוסיפים את המנגולד ומכסים את הסיר.
מומלץ להוסיף מיץ לימון בצלחת ההגשה.
בתיאבון !