חומרים :
200 גר' גוש טופו מוצק
1 בצל
2 קישואים
1 פלפל אדום
2 כוסות קטניות מונבטות (עדשים, אזוקי, מש)
1 כף קארי
2 שיני שום
2/3 כוס חלב קוקוס
מלח ופלפל לפי הטעם
אופן ההכנה :
במחבת, לטגן במעט שמן את הטופו חתוך בקוביות קטנות עד שמזהיב (להיזהר לא ליבש אותו). להוציא מהאש ולהניח בצד.
לקצוץ את הבצל ולטגן אותו במעט מים. לכסות את המחבת על מנת לרכך את הבצל.
לקלף את הפלפל, לחתוך אותו לרצועות דקות, ולהוסיף לבצל.
לחתוך לפרוסות את הקישואים ולהוסיף גם כן. לערבב ביחד, להוסיף את הקארי ולבשל כ-7 דקות.
מוסיפים את הקטניות המונבטות, המלח והפלפל ומבשלים 2-3 דקות נוספות.
מוסיפים את חלב הקוקוס, השום והטופו שהונח בצד ומתקנים את הטעם.
מומלץ לאכול יחד עם אורז מלא, כוסמת או גריסים.